A fentrol.hu hivatalos blogja.

A 3. pontgyűjtő játék végeredménye

2016/12/05. - írta: KrisztianTakacs

November 30-án ért véget a FÖMI harmadik pontgyűjtő játéka a fentrol.hu-n, melyben a légifelvételek helyzetének pontosításáért, azaz a georeferálásukért lehetett pontokat gyűjteni. A játék során a nyertesek összesen 3.750 képet igazítottak helyre 2 hónap alatt, ezzel összesen 17.503 pontot gyűjtve össze.

A pontgyűjtő játékosok eredményei

A legalább 500 pontot elérő játékosok ajándékcsomagot kapnak, a legalább 1000 pontot elérők pedig az ajándékcsomagon túl műhelylátogatást is nyernek a FÖMI székházába. Itt a szakmai érdekességek mellett bemutatásra kerül a FÖMI Légifilmtára, továbbá megismerkedhetnek az archív légifelvételek digitalizálásának jelenleg is folyó munkálataival, beleértve a légifelvételek tisztítását (melynek során lehetőség szerint eltávolításra kerülnek a titkosítások, maszkolások) és szkennelését is.

A korábbi két játékhoz képest bővült a részvétel lehetősége, ugyanis külön feladat keretén belül plusz ajándékokat lehetett kapni. A fentrol.hu-n található néhány kép, melynek az elhelyezkedése a többi felvételhez képest sokkal nehezebben beazonosítható, jelenlegi helyük sok esetben közelítőleg (akár megye szinten) sem egyezik meg a felvételezés valós helyével. Ezek megfelelő helyreigazításáért képenként egy fentrol.hu logós, színváltós ajándékbögre jár.

tabla_2.JPG

A kiemelt feladat végeredménye

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fentrol.blog.hu/api/trackback/id/tr5112024263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása