A fentrol.hu hivatalos blogja.

Ingyenessé váltak a teljes felbontású légifelvételek és georeferencia fájlok

2015/06/01. - írta: KrisztianTakacs

A 2012. évi XLVI törvény 2015. május 2-i hatállyal módosult. Ennek alapján az archív légifelvételek digitális állományai, teljes felbontásban, ingyenesen hozzáférhetők a fentrol.hu és a geoshop.hu weboldalakon keresztül.

A 100%-os felbontású képek és azok georeferencia fájljainak (.tfw) letöltése jelenleg 0 Ft-os vásárlásként valósulhat meg.

A képek megvételéhez be kell jelentkeznünk a fentrol.hu oldalra. A kiválasztott légifelvétel oldalán a megvásárolom gombra kattintva 3 lehetőség közül választhatunk.

vasarlas_2kis.jpg

 

Az 1. és 2. lehetőség választásával a geoshop.hu oldalra jutunk, ahol a kosarunk tartalma lesz látható.

vasarlas2_kis.jpg

 

A pénztár gomb megnyomása után adhatjuk meg a megrendelés adatait. Szállítási módnak a ’Letöltést’-t jelöljük meg! Ezután két féle fizetési mód közül választhatunk.

vasarlas3_1.JPG

Kártyás fizetés esetén, a nap bármely időszakában, pár percen belül megkapjuk az email címünkre a kiválasztott kép letöltéséhez szükséges linket. Ha az előre utalást választjuk, akkor a FÖMI dolgozói küldik el a linket néhány napon belül, az ügyfélszolgálati idő alatt.

Fontos, hogy a vásárlásunkat lehetőség szerint bankkártyával egyenlítsük ki, ez technikailag lehetséges. Amennyiben mégis az előreutalást választjuk, kérjük ne utaljon számunka semmit, várjon türelemmel!

A közeljövőben tervezzük az oldal fejlesztését aminek keretén belül kívánjuk megoldani, hogy a teljes felbontású képek közvetlenül a fentrol.hu-ról, egy lépésben letölthetők legyenek.

 

 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fentrol.blog.hu/api/trackback/id/tr497415508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Albu 2015.08.25. 16:24:58

0 Ft-os vásárlás : )

geegee · http://eszakonelunk.blog.hu 2017.02.26. 04:16:13

Ha szabadna javasolni, nem lehetne ezt az egész 0 forintos bohóckodást megszüntetni?Ha jól látom, még mindig ez van az oldalon...Mennyivel egyszerűbb volna, ha simán lenne egy Letöltöm gomb, vagy megnyílna új lapon a jpg kiterjesztés, és az ember böngészné, vagy mentés másként funkcióval letöltené...
Nagyon jó volna egy ilyen fejlesztés...

zuiko 2017.05.15. 11:41:26

Valami gond van a honlappal? Rákattintok a letöltésre, de nem jön be a geoshop, csak annyi, hogy "Kérlek várj...", és úgy is marad. Korábban simán ment minden.
süti beállítások módosítása