A fentrol.hu hivatalos blogja.

Kezdődik az 5. pontgyűjtő játék!

2017/09/18. - írta: KrisztianTakacs

A korábbi évek hagyományait követve most ősszel is meghirdetjük idei második georeferáló játékunkat a fentrol.hu képszerkesztői számára. Az immáron ötödik alkalommal megrendezett játék 2017. szeptember 18-án 0:00 órakor kezdődik és november 19-én 24:00 óráig tart.

A fentrol.hu oldalon, a Szerkesztés menüpontban a légifelvételek pontos térbeli illesztéséért (georeferálásáért) lehet pontokat kapni (1-11 pont).

Légifelvétel georeferálása

A játék ideje alatt sikeresen helyreigazított képek után a 15 legmagasabb pontszámot elérő játékos ajándékcsomagot kap.

 ajandekok.jpg

Az ajándékcsomag tartalma

A 8 legtöbb pontot elérő játékost, valamint azokat, akik legalább 100 képet georeferáltak, műhelylátogatásra hívjuk meg, aminek keretein belül bemutatásra kerülnek a Légifilmtárban található analóg anyagok, valamint a meghívottak megismerkedhetnek a légifelvételek digitalizálásának folyamatával. A részvétel feltételei és pontos szabályai a Játékszabályban olvashatók. A játék félidejét követő 5 munkanapon belül a külön blogbejegyzésben közzétesszük a játék állását, azaz a résztvevők aktuálisan elért pontszámait és a georeferált képek számát.

A játékba a megadott időszakon belül bármikor be lehet kapcsolódni! Korábbi játékosainkat is bíztatjuk, hogy csatlakozzanak újból a megmérettetéshez.

Örömünkre szolgál, ha minél többen részt vesznek a pontgyűjtő játékban, ezáltal tovább növelve a pontosan helyreigazított, online elérhető felvételek számát. Játékosainknak sok sikert kívánunk!

 

Címkék: játék ajándék
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fentrol.blog.hu/api/trackback/id/tr2712830286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása